top of page
RODEO-DRIVE-55_edited.jpg

Service

Met een persoonlijke en betrokken aanpak, gaan wij ervoor om uw vertrouwen te winnen en met zorg uw verlichting vraagstukken van A tot Z in te vullen.

Inventarisatie huidige verlichting

web services inventarisatie.png

Snoek Project Verlichting maakt allereerst een inventarisatie van de bestaande verlichting in en om uw bedrijfspand.  Deze inventarisatie wordt in nauwe samenwerking met de beheerder van uw pand uitgevoerd.
 

Op basis van deze inventarisatie zal een Return on Investment (ROI) berekening uitvoeren, die wordt opgenomen in uw adviesrapport.

Projectbegeleiding & uitvoering

begeleiding.png

Hoeveel animaties er ook gemaakt worden, een lichtplan komt pas echt tot leven in de werkelijkheid.
Het realiseren van een lichtplan komt erg precies. Het zijn de details die het project doen slagen. Of het nu gaat om maatwerk aanpassingen aan de verlichting, goed geplande leveringen of technische ondersteuning, bij Snoek Project verlichting staat service hoog in het vaandel.

Groothandel in Verlichting

Groothandel verlichting.png

Behalve led binnenverlichting en buitenverlichting, verkopen wij ook lichtbronnen als de halogeenlamp, spaarlamp, gloeilamp, tl-lamp en gasontladingslamp. U kunt bij ons rekenen op parate kennis over de best toe te passen lichtbronnen in bestaande installaties.

3D Lichtontwerp & visualisaties

RSM.png

Of het nu gaat om een grote modewinkel, een knus restaurant, een industriële hal of een  high-tech kantoor omgeving: Elke ruimte heeft goede verlichting nodig. Licht waarmee u kunt zien, licht om iets te laten zien of licht om naar te kijken. Zonder dat het overheerst, storend verblind of juist te weinig is. Het belang van goede verlichting wordt vaak onderschat, maar kan meer betekenen voor een ruimte dan u denkt.

Ontwerp slimme technieken

Domotica.png

Besturing van verlichting brengt een extra luxe en energiebesparing met zich mee.

Door toepassing van sensoren of met 1 druk op de knop alle armaturen in een ruimte of gebouw in de juiste dimwaarde of juist uitschakelen.

De mogelijkheden zijn oneindig en Snoek Project Verlichting assisteert u om de systemen zo eenvoudig mogelijk in te richten. 

Distributeur Orkalight

Orkaliight-logo-klein-witte-achtergrond.png

Snoek Project Verlichting is distributeur van Orkalight producten. Orkalight bied een breed scala aan verlichting producten voor toepassing in een zwembadomgeving.

Partner up!

Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Dank voor aanvraag, wij zullen zsm contact met u opnemen!

bottom of page