top of page

LICHTPLANNEN & CONCEPTEN

 

Goede verlichting begint met een goed plan, een lichtplan, dat aan alle gestelde eisen voldoet.

Lichtadvies, voor wie?

Of het nu gaat om een grote modewinkel, een knus restaurant, een industriële hal of een  high-tech kantoor omgeving: Elke ruimte heeft goede verlichting nodig. Licht waarmee u kunt zien, licht om iets te laten zien of licht om naar te kijken. Zonder dat het overheerst, storend verblind of juist te weinig is. Het belang van goede verlichting wordt vaak onderschat, maar kan meer betekenen voor een ruimte dan u denkt. Het verandert de hele setting van een omgeving; fel licht kan bijvoorbeeld zorgen voor hoofdpijn en slecht licht leidt tot afleiding of vermoeidheid. Perfecte verlichting kan de juiste sfeer creëren, waardoor ruimtes huiselijk of juist zakelijk aanvoelen.

Als professioneel lichtadviseur weten wij welk licht uw ruimte beter maakt. Wij geven u dan ook graag verlichtingsadvies op maat, om zo het beste uit uw mensen te halen.

Ervaring

Wij zijn al sinds 1995 actief in de verlichting, en hebben hierdoor zeer veel kennis van zaken betreft het adviseren, plannen en ontwerpen van uw licht. Met ruime ervaring in retailing, horeca, Utiliteit, industrie, kantoren, zorginstellingen en sport & recreatie.

Lichtplan of advies

Het advies start met het verzamelen van belangrijke informatie. De ruimte en zijn functie, de wensen van de klant en mogelijkheden, maar ook zeker ook de technische (on-) mogelijkheden zijn daarbij erg belangrijk. Met al deze ingrediënten wordt een lichtplan gemaakt.


Benieuwd wat Snoek Project Verlichting voor u kan betekenen?

bottom of page