top of page

INVENTARISATIES VAN HUIDIGE VERLICHTING & TECHNIEK

Snoek Project Verlichting maakt allereerst een inventarisatie van de bestaande verlichting in en om uw bedrijfspand.  Deze inventarisatie wordt in nauwe samenwerking met de beheerder van uw pand uitgevoerd.

Tijdens deze inventarisatie worden o.a. onderstaande onderwerpen in kaart gebracht: 

√ De indeling van uw pand, met daarbij een overzicht van de diverse werkruimten en de functie van deze ruimten (kantoor, vergaderruimten, productieruimten, receptie, etc.); 

√ De bestaande verlichting in deze ruimten, waarbij een overzicht wordt gemaakt van het aantal lampen, type lampen en soort fitting, wattage van de lampen, kleur (Kelvin) van de lampen en doel van de lampen (t.b.v werkplek, algemene verlichting, etc.); 

√ Uw elektriciteitsverbruik; 

√ Uw specifieke wensen en eisen m.b.t. de verlichting van uw pand; 

√ Eventuele veranderingen c.q. verbeteringen die u met betrekking tot uw bestaande verlichting wilt doorvoeren. 

Op basis van deze inventarisatie zal Snoek Project Verlichting voor u een Return on Investment (ROI) berekening uitvoeren, die wordt opgenomen in uw adviesrapport.

Benieuwd wat Snoek Project Verlichting voor u kan betekenen?

LICHTPLANNEN & CONCEPTEN

Goede verlichting begint met een goed plan, een lichtplan, dat aan alle gestelde eisen voldoet.

Lichtadvies, voor wie?

Of het nu gaat om een grote modewinkel, een knus restaurant, een industriële hal of een  high-tech kantoor omgeving: Elke ruimte heeft goede verlichting nodig. Licht waarmee u kunt zien, licht om iets te laten zien of licht om naar te kijken. Zonder dat het overheerst, storend verblind of juist te weinig is. Het belang van goede verlichting wordt vaak onderschat, maar kan meer betekenen voor een ruimte dan u denkt. Het verandert de hele setting van een omgeving; fel licht kan bijvoorbeeld zorgen voor hoofdpijn en slecht licht leidt tot afleiding of vermoeidheid. Perfecte verlichting kan de juiste sfeer creëren, waardoor ruimtes huiselijk of juist zakelijk aanvoelen.

Als professioneel lichtadviseur weten wij welk licht uw ruimte beter maakt. Wij geven u dan ook graag verlichtingsadvies op maat, om zo het beste uit uw mensen te halen.

Ervaring

Wij zijn al sinds 1995 actief in de verlichting, en hebben hierdoor zeer veel kennis van zaken betreft het adviseren, plannen en ontwerpen van uw licht. Met ruime ervaring in retailing, horeca, Utiliteit, industrie, kantoren, zorginstellingen en sport & recreatie.

Lichtplan of advies

Het advies start met het verzamelen van belangrijke informatie. De ruimte en zijn functie, de wensen van de klant en mogelijkheden, maar ook zeker ook de technische (on-) mogelijkheden zijn daarbij erg belangrijk. Met al deze ingrediënten wordt een lichtplan gemaakt.


Benieuwd wat Snoek Project Verlichting voor u kan betekenen?

LICHTBEREKENINGEN & 3D VISUALISATIES

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen voor zowel LED binnen- als buitenverlichting. Voor onze lichtberekeningen maken we gebruik van het simulatieprogramma Dialux of Relux.

Met de resultaten van de lichtberekeningen kunnen we direct vaststellen of het lichtontwerp voldoet aan de gestelde eisen en richtlijnen. De lichtberekeningen leveren we inclusief een uitgebreide rapportage. Denk hierbij aan de armatuur specificaties, doorsnede tekeningen, meetvlakken met isolijnen en 3D-visualisatie.

Benieuwd wat Snoek Project Verlichting voor u kan betekenen?

LEVERING VAN ARMATUREN & SLIMME TECHNIEKEN

Led verlichting is een breed toepasbare en duurzame lichtbron en is nog steeds volop in ontwikkeling. Behalve led binnenverlichting en buitenverlichting, verkopen wij ook lichtbronnen als de halogeenlamp, spaarlamp, gloeilamp, tl-lamp en gasontladingslamp. U kunt bij ons rekenen op parate kennis over de best toe te passen lichtbronnen in bestaande installaties.

Lampen bestellen?

Wilt u lampen bij ons bestellen? Naast adviseur in verlichting zijn wij van huis uit lampen groothandel. Neem contact met ons op en wij helpen u snel en vakkundig aan de juiste lichtbron.  Wij werken hierin samen met een aantal voorkeursleveranciers en fabrikanten. 

Benieuwd wat Snoek Project Verlichting voor u kan betekenen?

PROJECT MANAGEMENT & UITVOERING

 

Hoeveel animaties er ook gemaakt worden, een lichtplan komt pas echt tot leven in de werkelijkheid.

Het realiseren van een lichtplan komt erg precies. Het zijn de details die het project doen slagen. Of het nu gaat om maatwerk aanpassingen aan de verlichting, goed geplande leveringen of technische ondersteuning, bij Snoek Project verlichting staat service hoog in het vaandel.

Met een historie als groothandel/ producent hebben wij alles in huis om uw project op maat aan te bieden. Volledig stekker klaar aanleveren, op afroep klaarleggen van uw bestelling en
in overleg met de betrokken installateur. Snoek Project Verlichting ontzorgd, dat mag u van ons verwachten!

Uw project is bij ons in professionele handen.

Benieuwd wat Snoek Project Verlichting voor u kan betekenen?

bottom of page